Nieuwe lijn Cavitatie reiniging pistolen
Nieuws

Nieuwe lijn Cavitatie reiniging pistolen

5 februari 2015

Naast de speciaal ontwikkelde Dive Wise Underwater Safety Blaster is er een nieuwe lijn onder water reinigingspistolen uitgebracht. Deze pistolen zijn voorzien van een verbeterde cavitatie nozzle en kunnen in verschillende maten en vormen geconfigureerd worden. De pistolen kunnen worden uitgerust met een zo genaamde retro lans waarmee de reactiekracht van de nozzle wordt gecompenseerd. Hierdoor wordt reinigen onderwater; lichter, veiliger en efficiënter. 

Cavitatie is het opwekken van nano luchtbelletjes in de waterstraal. Wanneer het mengsel van water en nano bellen het te reinigen oppervlak raken, zullen deze luchtbelletjes imploderen. Hierbij komt zeer veel energie vrij waardoor vuil, aangroei of afzetting eenvoudig wordt verwijderd. De cavitatie straal heeft een groter raakoppervlak en is op een veilige afstand vanaf de nozzle het meest effectief. Dit maakt het mogelijk veiliger en sneller te reinigen met minder energie.

De cavitatie reiniging is breed inzetbaar in combinatie met een makkelijk instelbare hogedruk unit. Verschillende instellingen zorgen voor het reinigen op maat in verschillende situaties. Dit betekent behoud van coatings en materialen onder vervuiling.

Binnenkort zullen de nieuwe producten en de technische gegevens op de website verschijnen. www.divewise-equipment.com

 

< Terug naar nieuwsarchief