Sewer Robotics

Sewer Robotics

Krachtige rioolrenovatie technieken

Sewer Robotics biedt een krachtig- en multifunctioneel robot systeem voor het verwijderen van obstakels met de hogedruk waterjet of het frezen van doorstekende inlaten en renovatiekousen in riolen en leidingen met een diameter van 150 - 1000mm.

Is advies gewenst of liever een demonstratie? Neem nu contact met ons op!

C70 Cameraspuitkop

C70 Cameraspuitkop

Met de C70 cameraspuitkop kan er een HD video worden opgenomen tijdens de reinigingswerkzaamheden van 150 - 800mm leidingen. Zo wordt er waardevolle informatie over de status van de buis vastgelegd tegen minimale kosten.
> Lees meer
Hogedruk waterjet robot

Hogedruk waterjet robot

Onze hogedruk waterjet technologie wordt al 15 jaar succesvol wereldwijd ingezet om veilig en razendsnel wortels, vet, kalk, cement en beton uit riolen en waterleidingen te verwijderen. De robots zijn verkrijgbaar voor verschillende diameters van 150 - 1000mm en uitgevoerd met camera en nauwkeurig te besturen hogedruk nozzle.
> Lees meer
Krachtige freesrobots

Krachtige freesrobots

Voor het razendsnel openen van aansluitingen na renovatiewerkzaamheden of het verwijderen van doorstekende inlaten is een krachtige freesrobot vereist. Onze gebruiksvriendelijke robots zijn daarom uitgevoerd met watergedreven motor en kunnen worden ingezet in leidingen van 150 - 800mm.
> Lees meer
Inspectie en renovatierobots

Inspectie en renovatierobots

Sewer Robotics Pipe Inspection and Spot Repair Robots zijn voorzien van een pan & tilt-camera voor gedetailleerde CCTV-camerainspecties en een luchtkoppeling voor directe aansluiting op UV-patching en spotreparatie packers voor pijpreparaties. De pijpinspectie- en spotreparatiemodule worden bevestigd aan dezelfde multifunctionele robot die wordt gebruikt voor pijpreiniging en lateraal herstel.
> Lees meer