PRO-JETTING

PRO-JETTING

Professional Jetting Solutions

Wij van PRO-JETTING bieden onze klanten een breed assortiment Hogedruk Units, Pompen, Slangen, Onderdelen en Accessoires te koop aan voor alle Hogedruktoepassingen, maar voorzien ook in al uw tijdelijke industriële behoeften tegenover eerlijke en relatief lage tarieven met behulp van onze Hogedruk verhuurvloot tot 2800 bar. Verder bent u voor (periodieke) SIR certificeringen onderhoudsbeurten ook bij ons aan het juiste adres, en voorziet ons gespecialiseerd en ervaren team u, de klant, altijd graag van uitgebreid advies voor Hogedruk oplossingen op maat aangezien wij erop staan dat u de juiste keuzes maakt voor een optimaal resultaat.

Wij helpen u graag bij het vinden van het product dat het beste bij uw situatie past, neem nu contact op!

Hogedruk Heet water Units

Hogedruk Heet water Units

PRO-JETTING biedt u een veelzijdig assortiment aan Hogedruk Heet water Units, welke leverbaar zijn in uitvoeringen met een druk van 350 tot 500 bar, een wateropbrengst van 18 tot 55 LPM en een vermogen van 35 tot 53,7 kW.
> Lees meer
Easy Power series - Hogedruk Compact Units

Easy Power series - Hogedruk Compact Units

PRO-JETTING biedt u een veelzijdig assortiment aan Hogedruk Compact Units, welke leverbaar zijn in uitvoeringen met een druk van 100 tot 1500 bar, een wateropbrengst van 13 tot 38 LPM en een vermogen van 15 tot 39,5 kW.
> Lees meer
Hogedruk Units Elektrisch, Diesel en PTO

Hogedruk Units Elektrisch, Diesel en PTO

PRO-JETTING hydrodynamische pomp units bestrijken een volledig vermogensbereik van 10 tot 440 kW en maximale werkdrukken tot 2800 bar (44.000 psi). Deze units worden indien nodig naar uw specifieke eisen ontwikkeld en zijn aangedreven door een elektro of verbrandingsmotor en uitgevoerd in container, powerpack, skid of aanhangwagen.
> Lees meer
Hogedruk Slangen

Hogedruk Slangen

PRO-JETTING bied een groot assortiment hogedruk slangen en roestvrijstalen koppelingen in alle diameters en lengten. Hierdoor kan PRO-JETTING slang assemblages voor 100 tot 2800 bar op maat maken en uit voorraad leveren voor gebruik in rioolreiniging, industriële-reiniging, offshore en in de agrarische sector. Alle hogedrukslangen worden afgeperst en gecertificeerd volgens de richtlijnen van de SIR.
> Lees meer
Water Jetting Accessoires

Water Jetting Accessoires

PRO-JETTING biedt een breed scala aan accessoires voor hogedruk water jetting en waterstralen tot 2800 bar, inclusief verschillende modellen van handbediende spuitpistolen, hogedruk lansen, voetventielen, roterende- hand-, semi- en volautomatische hulpmiddelen voor oppervlaktepreparatie, vloerreinigers, roterende swivels, slangen en een veelvoud aan spuitkoppen en nozzles. Alle PRO-JETTING accessoires worden op druk getest en voorzien van SIR certificaat.
> Lees meer
Hogedruk Pompen

Hogedruk Pompen

PRO-JETTING biedt een compleet assortiment hogedruk en ultra hogedruk pompen voor reiniging en andere toepassingen van 120 tot 2800 bar en van 13 tot 1156 liter per minuut. PRO-JETTING Hogedrukpompen zijn betrouwbaar, voordelig in onderhoud en vervaardigd uit hoogwaardige materialen.
> Lees meer
Hogedruk Pijpreiniging en Tankcleaning Tools

Hogedruk Pijpreiniging en Tankcleaning Tools

Voor het reinigen en inspecteren van horizontaal gelegen tanks en leidingen met een grote diameter biedt ID-tec verschillende oplossingen. Het reinigen kan met rijdende of hangende TWK's worden gedaan. Er is voor iedere opstelling wel een oplossing. Na het reinigen kan met één van de inspectie robots de staat van de tank of leiding worden beoordeeld of gemeten.
> Lees meer
Vortex Hogedruk Vacuüm Units

Vortex Hogedruk Vacuüm Units

PRO-JETTING biedt u de Vortex Hogedruk Vacuüm Units, welke leverbaar zijn in uitvoeringen met een capaciteit van 400 tot 1000 liter, een wateropbrengst van 1260 tot 3600 LPM en een vermogen van 6,3 tot 18,9 kW.
> Lees meer
Hogedruk Inspectie

Hogedruk Inspectie

De C70 camera-spuitkop is een inspectie nozzle uitgevoerd met camera module en LED verlichting aan de voorkant voor het opnemen van HD video tijdens het reinigen van riool en andere buizen met een diameter van 150 tot 700 mm. Wanneer de buis gereinigd is en de HD video opgenomen kan de video gemakkelijk en draadloos, naar de tablet worden gedownload om de reiniging en de status van de buis te beoordelen.
> Lees meer