Natrixx

Natrixx

Groot assortiment Slangen, Koppelingen en Accessoires

Natrixx biedt een groot assortiment aan slangen, koppelingen en accessoires. Kunststof slangen en roestvrijstalen koppelingen is onze kracht. Hierdoor kan Natrixx zeer geschikte slang assemblages leveren voor de rioolreiniging, industriële-reiniging, offshore en agrarische sector. Hiernaast levert Natrixx ook alle gestandaardiseerde slangen en koppelingen voor hydrauliek systemen. Het is ook mogelijk om uw slangen te laten certificeren en testen volgens de richtlijnen van de SIR.

Riool Slangen

Riool Slangen

Natrixx heeft een groot assortiment aan rioolslangen. Voor ieder riool soort heeft Natrixx een oplossing. Dit kan een duw slang of een ultra flexibele kunststof slang zijn. De range loopt van 3/16" tot 1 1/4". Deze slangen kunnen met verschillende speciale koppelingen geassembleerd worden.
> Lees meer
Ultra Hogedruk Slangen

Ultra Hogedruk Slangen

Voor de industriële reiniging zijn er verschillende kunststof en rubber slangen leverbaar. Deze slangen worden na assemblage getest volgens de richtlijnen van de SIR (stichting industriële reiniging). Standaard worden de slangen geassembleerd met hoogwaardige roestvrijstalen koppelingen.
> Lees meer
Hydrauliek Slangen

Hydrauliek Slangen

Natrixx heeft voor hydrauliek systemen de meeste gestandaardiseerde slangen. Deze slangen kunnen met standaard of roestvrijstalen-koppelingen geassembleerd worden.
> Lees meer
Hoge Temperatuur Slangen

Hoge Temperatuur Slangen

Voor systemen waarbij grote temperatuur variatie of zeer hoge omgeving of medium temperaturen de omstandigheden zijn, heeft Natrixx diverse soorten teflon slangen met roestvrijstalen vlechting.
> Lees meer
Agrarische Slangen

Agrarische Slangen

Het assortiment aan slangen voor de agrarische sector met onder andere PVC, rubber en EPDM waterslangen voor slangenhaspels, spuitrobots en vaste systemen.
> Lees meer