MobilPower

MobilPower

De energiebron voor onderweg

Mobilpower biedt verschillende mobiele krachtbronnen, aangedreven door de Power take-off van uw bedrijfsvoertuig voor specialistische werkzaamheden op locatie.

De P.T.O. is een extra schakelbare versnelling op de versnellingsbak van een voertuig die kan worden gebruikt om een stroom generator, hogedruk pomp, lucht compressor of combinatie hiervan aan te drijven met de zuinige, schone en stille motor van uw bedrijfsvoertuig.

Met Mobilpower beschikt u altijd over voldoende kracht voor specialistische werkzaamheden op locatie, zoals bijvoorbeeld reinigen of lassen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan nu contact op!

PTO Compressor

PTO Compressor

De P.T.O. aangedreven vane compressor maakt het meeslepen van een grote aanhangwagen voor werken met perslucht op locatie overbodig. Deze compressor past onder bijna iedere bedrijfswagen. Het principe van de vane compressor heeft in het algemeen al veel voordelen ten opzichte van een zuiger en schroef-compressor. Wanneer deze voordelen gecombineerd worden met de voordelen van de manier van aandrijven, wordt het de ultieme oplossing voor de gebruiker van een mobiele compressor.
> Lees meer
Hybride

Hybride

De PTO aangedreven generator, hogedrukpomp en lucht compressor zijn ook in combinatie te gebruiken. De Mobilpower generator wordt dan gekoppeld aan een stille compressor, hogedruk waterpomp of hydrauliekpomp. De aandrijvingen van deze combinaties zijn onafhankelijk van elkaar in en uit te schakelen met een magneet koppeling en optioneel leverbaar met een control-unit die de motor van het voertuig regelt en bewaakt via CAN communicatie.
> Lees meer
PTO Hogedruk Pomp

PTO Hogedruk Pomp

Met een voertuig aangedreven hogedrukpomp wordt de zuinige, schone en stille motor van uw bedrijfsvoertuig gebruikt om de hogedruk pomp aan te drijven. Dit kan via de PTO uitgang op de versnellingsbak of via een tussenbak en maakt een pomptrailer overbodig. Het motortoerental wordt automatisch naar de ingestelde druk en wateropbrengst afgeregeld om naast ruimte en gewicht tevens ook brandstof te besparen.
> Lees meer
PTO Generator

PTO Generator

Met de Mobilpower PTO generator heeft u geen gigantische generator meer nodig om bijvoorbeeld op locatie te lassen. De Mobilpower MP20 is de meest krachtige PTO generator die gemakkelijk onder een bedrijfsvoertuig met PTO, zoals een Mercedes Benz Sprinter, MAN TGE, VW Crafter of Iveco Daily te installeren is. De MP20 stroomgenerator is vloeitstofgekoeld en kan daarom continu 20KVA 230V/ 400V leveren.
> Lees meer