DiveWise Equipment
Onderwater Cavitatie Reiniging

DiveWise Equipment

Onderwater cavitatie reinigen, boren en slijpen met één powerpack

DiveWise Equipment is gespecialiseerd in Onderwater Cavitatie Reinigings- en Onderwater Gereedschappen die gedreven zijn door water. Dive-Wise biedt u de meest effectieve en efficiënte oplossing bij het verwijderen van allerlei soorten vuil op ieder soort oppervlak dat zich onderwater bevindt. Van bootrompen, roeren en platformen tot pijpleidingen en kademuren, noem het maar op. Onze cavitatie reinigingsproducten zullen er voor zorgen dat uw onderwater operaties sneller, veiliger en met minder kosten verlopen.

Wij helpen u graag bij het vinden van het product dat het beste bij uw situatie past, neem nu contact op!

 

Cavitatie Reinigingspistolen

Cavitatie Pistolen

Cavitatie is het proces waarbij door drukverschil in een vloeistof dampbellen ontstaan en vervolgens imploderen. Bij deze nano-implosies ontstaan krachtige schokgolven die vervuiling lostrekken van een oppervlak. DiveWise’s Cavitatie Reinigingspistolen zijn de beste oplossing voor het onderwater reinigen van allerlei soorten vuil van bootrompen, kademuren, platformen, pijpleidingen etc. van verschillende materialen.
> Lees meer
Onderwater Gereedschap

Onderwater Gereedschap

Dive-Wise Equipment Onderwater Slijpers en Boormachines worden water-hydraulisch aangedreven. Hierdoor drijven de hogedruk pomp en slang, die voor cavitatie reinigen of waterblasten gebruikt worden, ook de onderwater gereedschappen aan. De Dive-Wise Equipment water gedreven Onderwater Gereedschappen zijn krachtig, compact, gemakkelijk en veilig te gebruiken en gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen.
> Lees meer
ROV Cavitatie Lanzen

ROV Cavitatie Lanzen

De Dive-Wise Equipment ROV Lanzen zijn geschikt om bij bijna alle ROV’s op de markt te gebruiken voor cavitatie reinigen met een water druk tot en met 300bar (4,350 psi) om corrosieve, coatings en dikke lagen fouling, oesters, mossels en andere aangroei te verwijderen zonder dat er duikers het water in moeten.
> Lees meer